Nieuwe sponsors voor de stichting

woensdag, 12 juli 2017 18:24
De nieuwe sponsors van de stichting. De nieuwe sponsors van de stichting.

In navolging van de recentelijke aankondiging van de toekomstplannen van de stichting, heeft de stichting inmiddels twee nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Het betreffen Timmerbedrijf André Koch uit Eijsden en Cholly Verhuur uit Maastricht. De stichting is buitengewoon verheugd met de steun vanuit de lokale gemeenschap. Met deze steun kan de stichting namelijk een deel van de kosten die gemaakt worden voor het doen van onderzoek dekken. De stichting wil dan ook beide bedrijven hartelijk bedanken!

Naast de sponsoring door deze bedrijven is er de afgelopen weken ook meer dan 1.000 euro aan donaties binnengekomen bij de stichting. Dit biedt de stichting een goede eerste basis voor het realiseren van haar toekomstplannen. Wilt u ook een steentje bijdragen? Op deze pagina leest u hoe u ons kunt steunen.

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.